onsdag, oktober 12, 2005

Las Palmas

Ei siste oppdatering ifra oss i Fatuhiva. Torsdag kom vi hit etter eit par stopp paa Fuertoventura. Det vi hugsar ifra denne oya er at underteikna punkterte med sykkelen og at vi saag vaar fyrste kakerlakk ombord. PS.Ein til kom nyleg spaserande rett over kartbordet medan eg sat og las. Den var ikkje gammal! No blandar vi borsyre og kondensert mjoelk, for det skal visstnok foere til at desse insekta regelrett eksploderer. Vi tek det ikkje saa tungt! Las Palmas er ein fin by, og vi er vortne kjende med mange seglarar. Vi kjoeper litt utstyr og jobbar litt med forefallande arbeid ombord, slik at alt skal vera klart til den stooore overseglinga!
Til helga har vi planar om aa reise vidare til Tenerife og La Gomera. Kjem saa attende hit rundt den 7. november.
Skal skrive litt meir utfoerleg seinare.
Med helsing Mette og Bjarne

9 Comments:

At 12:35 p.m., Anonymous Anonym said...

Herregud, ka e det med kakerlakka' i denna slekta? vi fant nåkke vi trur va en baby-kakerlakk på kjøkkenet her om dagen. G R Ø S S. håpe vi e dårlige i naturfag, for å sei det slik.. marte driv å planlegge turen i januar, og blomstra berre ved tanken. :0) veit ikkje heilt ka det blir til med ho og tur til enten høyanger/gol/evt berre jobbing i oslo, men da går seg vel te, som en seie i Hardanger. Norge var et einaste langt gjesp mot Kviterussland i går, men hadde væffal ballen i omtrent 90 minutt sammenhengande. Helstad scora, det blei 0-1. Bra for statistikkane, om ikkje anna. i morgå blir det klart kven som vert play-off-motstandar; spania, tyrkia eller tsjekkia. spennande!

Kos dåkke i Las P. klemmmm

 
At 7:45 a.m., Anonymous Anonym said...

som dåkke sikkert he fått vite, og som ej glømte å oppdatere -- det blei Tsjekkia. 12. og 16. november, heimekamp først. så he ej vaffal følgt opp min egen kommentar :D

KALDT i norge no..

 
At 12:16 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei. eg og mor er på bibiolteket på Gol og benyttar oss av gratis internett-tenester. Det er blitt hausten i Hallingdal nå med snø på toppane og lauvsørpe på gardsplassen.
Eg er på Gol i samband med at Knut Kvissel og frua skal ha 50 års lag.
Ellers har det vore travelt på skolen, og verre blir det fram mot premiere på Gaukreiret 3.12.Men det teiknar bra med flinke elevar.Eg har ikkje begynt å tenkje på billettbestilling ennå, men eg har lånt reisebok med VestIndia og konstatert at det e mye fin dykking på Antigua. Nå må det vel snart vere slutt på stormsesongen, ellers så veit ein jo ikkje kva for øyar som er igjen når vinden har gitt seg.
Alt vel, og vi ser fram til neste reisebrev.
Ha det: Kjetil og Gommo.

 
At 6:58 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei

Her heime nærmar vintern seg. Snø på Gygrastolen idag. Er ofte på nettet og følgjer med dåke. Byrjar å gle oss til tur til naboøya. Reiser til Las Americas den 12.11. De er vel godt fortøydd i Las Palmas på den tida tenkjer eg? Va da kje min.6 veker som måtte til tru?

Ska helsa frå Nina. Kos dåke.

Såg forresten at da e ein norsk 40 fotar (Gib Sea) tilsalgs i LP. Den som hadde vore litt motigare....



Perms

 
At 7:03 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei igjen

Gløymde å fortelja at me for tida er i seriøse drøftingar med ein franskmann om byte av båt neste sommar. Har har same sort båt som meg. Ligg i St. Raphael i middelhavet.
Hadde vore kjekt å fått te.


perms

 
At 8:26 a.m., Anonymous Anonym said...

Oslos første snø kom laurdag kveld (i alle fall den første som er observert av underteikna)

i går på ullevaal sludda det når vif tapte 2-0 for rosenborg.. no er det à poeng i toppen, men start har EITT plussmål meir. kan det BLI meir spennande???!!! skal til kristiansand & dekke siste serierunden deira. statistisk sett betyr det start-gull, sida ej va på lerkendal når dei vant i fjor. deilig å tru at verda snurrar rundt MIN akse. hoho!!

ELLERS:
marte jobba i barnehagen,ingen fleire kakerlakka i bidenkaps (no fryse vel evt. inntrengara uansett i hjel), a-ha og alejandro fuentes toppar vg-lista, et fotballag med nerda e nasjonens største helta, plommene er gode, tv-aksjonen har gått av stabelen og pia haraldsen er ny programleder i kjendisjakten..

 
At 8:27 a.m., Anonymous Anonym said...

arg! ..på lerkendal når dei vant i fjor... DEI er i dette tilfellet Rosenborg, sjølsagt. in case flisespikkera skulle reagere.. :0)

 
At 11:53 a.m., Anonymous Anonym said...

Line, eg må sei eg byrja å tvila på dine sports/fotball knowledge når du hevdar at Start vann serien i fjor. Det var bra du henta deg in igjen, ellers kunne det hende eg hadde tatt ein tlf til Kanal 24 og klaga på den faglige kompetansen til sportsrep. i kanalen. Her i Bergen er det vått, og litt kaldt. Breiflabb overalt.

 
At 7:55 a.m., Anonymous Anonym said...

Åsmund, sjå mi eiga presisering, under innlegget mitt. les alt før du går til hardt personåtak. hehehehe.. ;0)Rosenborg vart bytta ut med "dei" i setninga, noko eg vel å skulde på morgonvakt-trøttheit. det vart raskt retta opp. 1 minutt etter blei presiserings-bloggen posta. her må man trø varsamt. bra du er på vakt, anyway. mette&bjarne, sjå kor bra bloggen dåkka fønka no, da, når folk holder kontakt seg i mellom gjennom den. piis æn løøv

 

Legg inn en kommentar

<< Home