søndag, september 04, 2005

Portemao-Portugal

Berre nokre faa ord iall hast paa internettcafe. Vi er komne attende til Porimao etter aa ha levert Aasmunde og Tone i Faro paa laurdag. I morgon tidleg mandag seilar vi til Madeira. Kurs 240 grader i 470 nm. Vil ta 3.4 doegn. Gode meldingar, men kanskje litt svak vind. Har bunkra 200 liter diesel saa vi skal nok kome fram uansett! Skriv eit ordentleg reisebrev naar vi kjem til Porto Santo. Vegard flyg heim ifraa Funchal 15/9. Knallver her og 24 grader i sjoen! Ha det! Bjarne

2 Comments:

At 1:48 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei, her kjem ei lita helsing frå DK Sunnhordland;
Her på kontoret går livet sin vante gang. Høsten er på god vei med regn som plasker ned og ein gradestokk som viser 14 grader. Holder på å bli tullerusk av kuregister, så skulle du kjede deg ein dag så er det bare å logge seg på husdyrsregisteret..... Eller om du skulle få eit snev av sakn i den retningen.
Kjekt å følge med på reisebreva frå dåke.

Helsingar frå Anne Elin og resten av gjengen på kontoret.

 
At 9:50 a.m., Anonymous Anonym said...

Gommo er logga på:Eg har sett flotte bilete.Eg har vore på tre dagars vestlandstur i regn og ruskever.Båt i Geiranger var likevel ei flott oppleving.Har pelt masse bær og det er mykje frukt i hagen. Har sett på varmen på badet på hytta. Nydeleg haustver her. Kjakji frå mor.

 

Legg inn en kommentar

<< Home