onsdag, juli 13, 2005

Bilder









Bildene er ikkje heilt sortert som dykk ser.... Øya på bildene er Gigha, og dei siste bildene er frå Portpatrik.




















4 Comments:

At 12:13 p.m., Anonymous Anonym said...

Kjempekjekt å følge med dere. Alle tiders å se de fine bildene. nå må dere ta godt vare på Nina og Per på havet. God tur til dere alle sammen.

 
At 5:54 p.m., Anonymous Anonym said...

Kjempekjekt å lese gjennom sida igjen.Flotte bilete og gode opplevingar, forstår eg. Hatt kjempever her nokre dagar der vi verkeleg har kosa oss. Men no er visst vergudane bortimot rasande og sender både vatn og vind..Elles går det i maling,stell av hage, turar og hus og heim.Med ungdommar i huset er det litt action,og det set vi pris på. Snakka med åsmund og Tone for nokre dagar sidan, og dei let vel..
God tur vidare frå oss på Myklebust.
Brit.

 
At 9:37 a.m., Anonymous Anonym said...

Hei.
No har Arne og eg nett sett på bileta de har tatt, kjekt å følga med på kor de er og kva de opplever.
Eitt av bileta har me skrive ut og hengt opp på pauserommet, så når du kjem tilbake på jobb er nok veggane tapeserte med bilete.
Her silar regnet ned idag. Reknar med at de er komne så langt sør at temperaturen er høgre enn det han er her nett no.
Ha det godt.
Helsing Astrid (og resten i Borggata 26)

 
At 7:03 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei!!
Regntunge skyer dekkjer Rotsethornet. Har no brukt ein time på å studere solbilete med brune sailorar frå Portugal.Det er vakkert der. Kunne gjerne tenkt meg å vore han som eigde det tomme handkledet. Marit reiser til Oslo i morgon og vidare til Egyptens land over helga. Vi andre får halde fortet heime. Vi som eri skule-verket har starta opp att og er i godt gjenge.Sidan de no har fått internett i drift kan de vel sende "straumpost". Adr: g-oddek@frisurf.no eller marit.oddekalv@tussa.com

Vi mailast Helsing Geir.

 

Legg inn en kommentar

<< Home