fredag, juni 03, 2005

Følg Fatuhiva på nett

Dette er bloggen til Bjarne og Mette. Her kan du følge med på den store seglturen som vi legg ut på den 17.juni. I dei neste 13 mnd. vil vi ha Fatuhiva som vår heim, og vi vil med jamne mellomrom legge ut reisebrev og bilder frå turen. Så hald deg oppdatert.........

6 Comments:

At 2:26 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei begge.
God tur. Gler oss te gjensyn i UK.

Nina & Per
at
persolberg@c2i.net

 
At 8:43 a.m., Anonymous Anonym said...

Så reiste dikkan då. Det gjer vondt i hjertet mitt å ikkje skulle sjå dikkan på eit år, men det kjem sikkert til å gå fort...For dikkan vil det helst gå seint, er ikkje det poenget?
Måtte hell og lykke følgje Fatuhiva på alle hav og i alle havner! Eg skal skrive flittig.
Kjakji og smask frå Kevens
ibnsin@c2i.net eller kari-beate.lilleaas@skole.bfk.no

 
At 11:00 a.m., Anonymous Anonym said...

Hei.
Det er onsdag på Jessheim med sol og varme, men eg har ikkje prøvd å bade i tjernet ennå.Eg er elles litt stressa, fordi eg har begynt ein prosess for å kjøpe hus, og det er ikkje "meg" i det heile tatt.?? Elles går eg rundt meg sjølv, fordi eg er tilbake i ein gammal rutine, men så hugsar eg ikkje heilt korleis den var. Dette blir alt nå, for eg veit ikkje hielt om eg klarar å sende dette?
God tur vidare. Eg melder snart igjen. "Crew to be" Kjetil.

 
At 11:07 a.m., Anonymous Anonym said...

Hei igjen. Det såg ut til å gå greitt med meldinga. Bra system, det må eg seie. Åsmund har vore flink.Eg har ingen store planar vidare. Eg har tenkt å dra til Molrde ca 20 juli, og så skal eg på eit jazzkurs som i fjor i august. Kanskje tar eg ein tur til Finnmark etter det, festival i Vadsø; og så er det eit stykkje Norge der som eg ikkje har sett. Eg tar ein dag om gongen. Les ein del nå, for å vere førebudd til neste år. I år tenkte eg ikkje ein tanke på jobben, så eg må komme inn i modusen igjen. Dessutan likar eg å vere i forkant.
Fint å konstatere at stemningen er god ombord. Det blir nok ei type erfaring som gjer at de lurer på kva i all verda de har drive med før. Kjetil.

 
At 9:01 p.m., Anonymous Anonym said...

Så er reisen godt i gang da. her hjemme går det bare fint. No er vi alltid oppdatert no når Marte er kommet på arbeid. God tur videre, 2run.

 
At 12:18 p.m., Anonymous Anonym said...

Kjempekjekt å følge med dere. Flotte bilder. Det må da være en alle tiders tur. No må dere ta godt vare på Nina og Per på bølgene de blå. Her venter vi bare på ferien skal begynne. Klem fra 2run.

 

Legg inn en kommentar

<< Home