tirsdag, juli 11, 2006

HEIMKOMST

Onsdag 5. juli forlet vi Inverness i Skottland. Fredag ettermiddag klappa vi til kai i Skånevik (berre 20 nm heimaifrå) og for rett på konsert med Blues Brothers. Vi hadde ikkje før fortøyd før to kjende i ei slapp gummijolle kom bort med skikkeleg heimabrygg. Ein fin velkomst! Etter to dagar med blues kom vi heim på sundag ettermiddag i stiv kuling og intense regnbyger. Nett som før! Møtet med huset vart sjokkarta. Det var jo så altfor stort! For ikkje å snakka om to garasjar og diverse boder som er metta med skmrot. Vi fekk lyst til å flytte attende i båten. Der hadde vi kontroll og golvvasken var overkommeleg. Det endar vel med at vi kjøper større båt og flyttar i den!! Elles vonar eg å kome attende til ei oppsumering av turen når vi no har fått roa oss ned. Heldigvis skal vi ikkje ta til på arbeid før 1. august, slik at vi får høve til å akklimatisere oss.
Takk for oss for denne gong!

2 Comments:

At 4:59 p.m., Anonymous Anonym said...

Hi again, see tthis is the site i told you i signed up to. It has some nice information about how to make money using OPP, i think you might find it interesting. here it is. bye!

 
At 10:12 a.m., Anonymous Anonym said...

I inclination not acquiesce in on it. I assume warm-hearted post. Especially the appellation attracted me to be familiar with the intact story.

 

Legg inn en kommentar

<< Home