tirsdag, desember 20, 2005

NYTT TELEFON NR.

Vi har kjøpt oss eit lokalt simkort som medfører at vi kan ringe betydeleg billegare enn med ågerselskapet Telenor. Nummeret er: +1(eller 001) 7582841096 i fall nokon vil ha tak i oss. Det går også framleis an å sende melding på satelittelefonen via iridium.com.

10 Comments:

At 11:59 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei. Det er tysdagkveld her på Jessheim og eg førebur tur til Gol og julefeiring.Eg skal ha med familien til bror til Ib opp frå Oslo, så då blir det liv i stova der inne i alle fall. Som vanleg er eg meir stressa i ferien enn ellers, for då skal eg få gjort så mykje!! Og det blir ikkje den utnyttingsgraden av dagar når eg går og stuller med mor. Det var gjevt å høyre frå turen. Det høyrest ut som de har fått prøvd korleis det var å vere sjømann i riktig gamle dagar.Det verkar eksotisk på oss uansett. Eg har studert litt reisebøker, og ser fram til badinga på Antigua. Elles har eg fri frå 1.5. ,så det blir vel å komme seg over så fort som råd. Her er det forøvrig fint vinterver, og akkurat så vidt skiføre. Er litt vissen i armane ennå, men reknar med å at det betrar seg på Gol. HA det godt så lenge! Helsing Kjetil.

 
At 5:57 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei. Har tenkt masse på dere. Fikk kullavisa idag med adr. til hjemmesida. Du verden så mange opplevelser. Skal følge med videre.Julesnøen er regna bort, skal ha vakt i jula. Skal feire nyttår med junior som kommer hjem på perm fra militæret. God Jul og Godt og Spennende Nytt År. Hilsen fra Tone

 
At 6:16 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei! Her kommer en julehilsen fra Mulvika. Vi følger med spenning med på turen over de syv hav. Her hjemme er det lite som minner om julevær. Med horisontalt sludd og regn de siste to-tre dagene. Håper dere har bedre vær der dere er. MEN maten er jo som vanlig utmerket, så vi koser oss glugg ihjel innendørs i jula. Vi har besøk av familien til Erlend og selvfølgelig Erlend, Guri og Aurora, barnebarnet. Vi ønsker dere god tur videre. Måtte hell og lykke følge dere på resten av reisen. Mvh Mulviknissen

 
At 12:11 p.m., Anonymous Anonym said...

ohhhh, sååå mett! Går tur, men det hjelper ikkje! Har ringt fleire gonger men får berre telefonsvarar..Prøver igjen i kveld.Her er det folk,sko og klede i kvar ein liten krok. Har gitt opp å rydde.Koseleg og mindre intenst enn før. Kanskje kommer ..Marte i dag og blir til i morgon.Ha det fint og bad masse for meg.Klem Kev

 
At 8:26 a.m., Anonymous Anonym said...

God Jul Mette & Bjarne!

Hälsningar kommer från familjen Vaske. Har ni det bra? Här snöar det för fullt.
Har ni hört av Claes & Helmi något? De borde väl närma sig vid detta lag? Har ni någon info så kan ni maila Anki eller mig:
john.vaske@forshemgruppen.se eller anki.bodylook@telia.com

Gott Nytt År! önskar John & Anki

 
At 12:18 p.m., Anonymous Anonym said...

Fantastisk!!!Skjønna at det e mye som kan skje på sjøen gitt. Jammen må dere vere glad for alt utstyr og duppeditta som Bjarne pakka i alle kroka i båten. Må ha vore ein travel opplevelse. men no kan dere berre nyte livet og prestasjonen i sola og på strendene. Vi har hatt ei koselig julefeiring med barna deres. Litt travle juledaga så plopp var det over. men dei let vel og var ved godt mot alle i hop. Karibientur frista for dei 2 eldste. Berre Vegard som må opp i isødet i KV Nordkapp å jakte på russiske fiskebåta å sånn. Rolig den karen. Vi har ivrig spilt spill og Marte har fått fleskebrokk x2. Vet ikkje helt ke det betyr, humøret og helsa va bra under hele oppholdet. Livsstilssjukdom sikkert? No må dere kose dere, pass godt på kverandre og helsa. Snart kjem dei..og andre har grådig lyst!! Skal ta ut litt papirkopia slik at mamma og pappa får følge med å. Spørs om bildet av deg Mette me "Blåveis" kan bli litt sterkt. Pappa kjører no bil.Jippi!!
Hald fram som de stemnar..glad i dere. Anne

 
At 3:11 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei på dere!!

Godt å høre at dere e vel over og har det bra!! Ganske så misunnelige på dere nå, men eg e ikkje så misunnelig på den tøffe turen dere hadde over.. Spørs om eg hadde turt det der ;-)
Tusen takk for bursdagshilsen som eg fikk! Hadde en kjempe fin dag med hele 16 stykk til laksemiddag. Kjekt å ha besøk av søskenbarna! Kosa oss voldsomt :-)
Nå må dere bare nyte varmen og sola masse! Stå på!

Ønsker dere et riktig godt nyttår!

Klem fra Caroline (Bjørn Anders, Aashild og Ola hilser og)

 
At 1:01 a.m., Anonymous Anonym said...

Hei folkens,
Vi er akkurat kommet hjem etter to ukers seiling i BVI. Fantastisk er knapt dekkende. Hørte at det hadde vært noen tøffe tak i ARCen. Bra dere var kommet vel fram.
Lykke til videre. Vi hadde så smått tenkt å komme "bortom", men flyforbindelsene er mildt sagt upålitelig.
Ha det fortsatt bra.

Hilsen svein

 
At 8:52 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei! Da er det nytt år, og lykke til med det.Alltid litt brått å begynne på jobben igjen. Eg gler meg alltid, og så blir spenningsnivået så høgt at det blir migrene av det.Vi har ein periode fram til vinterferien med ulike aktivitetar som tar klassetid. Det skal vere ein korkonsert om 3 veker, og etter det arrangerer skolen Grand Prix som er eit stort arrangement i kulturhuset på Jessheim ( som er større enn det på Ål).Frå vinterferien til påske blir det ein produksjonsperiode igjen, men da skal eg berre lage noe som blir vist internt.Av musikkprosjekt skal eg ha ein jazzkonsert med elevar som vokalistar og det bandet eg spelar i som komp. Vi jobbar og med eit par Dylan karar.
Det skla det og bli ein konsert av på våren ein gong.Men det går litt trått for vokalisten er ein som har sitte i stova heime og lært seg alle låtane på ein spesiell måte,medan vi gjerne vil arrangere dei litt tøffare enn kva han får til på kassegitaren.Vi øver heime hjå meg, og det er litt søtt med 6 karar i 50 åra som kosar seg med musikk.Det har vore ein lang periode med fint vinterver nå, og om det er lite snø, så er det nok til å gå i her på Jessheim. På Gol i jula var det berre Golbakken som var i drift. Ikkje snøfilla på fjellet heller.Eg er vissen i armane ennå, men held veret fram, så går eg ein tur bort til flyplssen kvar dag.Eg har ikkje gjort noe billettframstøt ennå, men reknar med å bestille til Antigua rundt 1 mai. Eg har fri i mai. Så då kan vi avtale vidare. Det eg har tenkt er eventuelt å ta ei utflukt eller to til dei nærmaste øyane, berre for å sjå litt ulik topografi når eg først er i området. Det tilpassar eg sjølvsagt skipparens planar.
Gler meg til neste reisebrev.
Ha det godt så lenge. Helsing Kjetil.

 
At 11:25 p.m., Anonymous Anonym said...

Halloen Mette og Bjarne.
Har følgt med på seilasen dåkes jamt og trutt og har berre ein kommentar og det er at vi er misuennelege. Såg forresten at 50 års jubilanten var ute og jogga ein dag så han er tilbake i sitt gamle "jeg". Ønsker dåke eit godt nyttår og god tur videre.
Mvh
Reidun og Tor Ove

 

Legg inn en kommentar

<< Home