fredag, mars 17, 2006

MARTINIQUE

Siste: Vi kom til Martinique i gaar torsdag 16/3 etter ein kjempefin seglas ifraa Grenada. Vi ligg nokre dagar i den stoertse marinaen eg har sett, 600 plassar. Seinare legg vi oss ut for anker. Blir her kanskje i eit par veker. Berre fransk her!! helsing Mette og Bjarne

2 Comments:

At 8:37 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei.
Her står det bra til. fram til førrige sundag hadde vi minusgrader og sol, men nå har det vore mildt og det tærer på snøen.
Det er synd at den blir borte alltid når ein begynner å komme i form! Elles er det ikkje overvettes tempo på skolen, men eg har vore med på to musikkprosjekt i bygda her, så det har tatt litt tid. Men nå er det påske, og etter det fær vi ei veke til Krakow og Warzawa. Eg reiser med liten entusiasme, fordi det er vanskeleg å finne på noko spennande å gjere der anna enn å sjå seg rundt.
Neste skoletur blir litt meir eksotisk for da skal vi til Egypt ( i oktober) for å vere med å feire Ibsen ved pyramidane.
Slik gjer vi alle vårt for å brenne flybensin. Det nærmar seg Crossing også nå. Det blir spennande, men eg er slik at eg tar det som kjem, så eg har ingen reisefeber. Eg må prøve å få sola meg litt og ete noe carotenpiller, slik at eg ikkje må bade i våtdrakt når eg kjem over. Ha det bra så lenge! Kjetil matros.

 
At 10:44 p.m., Anonymous Anonym said...

Lenge siden sist jeg var inne og tittet. Dere kunne ikke valgt et bedre tidspunkt. Tenk å være så langt unna E.coli utbrudd og fugleinfluensa. Har nettopp vært 2 uker på Lanzarote og det var deilig. Utsikt til Graciosa. Artig å tenke på at dere hadde vært der.
Her er det snø og kaldt. Det er blitt lange, lyse dager. Min bedre halvdel er på VM i skreifiske i Lofoten i helga - guttetur. Det blir jentefest på meg i stedet. Kos dere videre og nyt hvert øyeblikk. Hilsen Tone i Steigen

 

Legg inn en kommentar

<< Home